Tehát a szituáció: vissza akarod szerezni a barátnődet, de ő azt akarja, legyetek csupán barátok. Nos, jó jel ez a számodra? Talán azt hiszed, igen, ez egy jó jel, mivel így láthatod őt, beszélhetsz vele, néha elmehetsz vele valahová, és egyszer majd valamikor lehet, hogy újra együtt lesztek.

 
Hogy őszinte legyek, ez számodra mégsem igazán jó jel. Baráttá válni az ex barátnőd szemében, az egyik legjobb esély, hogy elveszítsd őt végleg. Miért is? Mert ha egyszer bekerültél a barát zónába, akkor fel kell adnod minden romantikus kezdeményezést, ami valaha csak volt köztetek. Emellett, semmit nem tehetsz, ha ex barátnőd más pasikkal kezd randizni, mert barátként neked ebbe nincs beleszólásod. Ne feledd a szakítás utáni barátság a legrosszabb lehetőség számodra, ha valaha vissza szeretnéd kapni őt.
 
Ez a barátság nem lenne jó mindkettőtök számára. Részedről, hogyan éreznéd magad, ha volt párod elkezd randizni egy másik sráccal? Idegesítene? Vagy boldoggá tenne? Ne mondd nekem, hogy csak mosolyognál, és a legjobbakat kívánnád neki. Lehetetlen őt úgy visszaszerezned szakítás után, hogy a barátjává válsz.
 
Most nézzük az ex barátnőd szemszögéből. Tegyük fel, hogy találkozol egy másik lánnyal, annak érdekében, hogy féltékennyé tedd őt vagy valami hasonló. Nos, ez nem igazán fog működni, mert melletted már eleget szenvedett, szakított is veled, ez csak egy újabb negatívum lenne a listán és megerősítő erő abban, hogy jól döntött a szakítást illetően, vagy nem is igazán érdekelné. Ő most csak simán a barátod akar lenni és kész. Még az is lehet, hogy megörül (!), hogy végre túltetted magad rajta és minden jót fog kívánni neked és az új barátnődnek. Ha ez a helyzet állna fenn, akkor a visszahódítási kísérletednek befellegzett.
 
Na tehát, mit tegyél ha vissza akarod szerezni a barátnődet szakítás után, de ő csak a barátod akar lenni?
 
Ez annyiból lesz pozitív számodra, hogy még mindig vágyik a társaságodra. A legtöbb esetben az történik, ha a nők szakítanak a barátjukkal, akkor nem akarják őt látni és nem akarnak vele beszélni többé. Így, ha ő a barátod szeretne maradni, az azt jelenti, hogy egyáltalán nem gond számára, ha a közelében vagy, ha nem győzködöd és nem akarod őt mindenáron visszahódítani magadhoz. Számára jó érzés tudni, hogy te még ott vagy a közelben és elérhető vagy. Na ez az érzés nagyszerű és hasznos számodra, mert ennek segítségével fogod őt visszaszerezni :-)
 
Ittjön a nagy kérdés: hogyan csináld az ex visszahódítást, ha csak a barátod akar lenni??
 
A válaszok nagyon egyszerűek erre a kérdésre, viszont nem könnyű ezeket véghezvinni. Ha ő azt mondja neked, hogy legyetek barátok, neked azt KELL mondanod, hogy NEM. Csak mondd el neki, hogy szerinted ez az ajánlat nem jó ötlet. Ne feledd, nem fogod tudni visszaszerezni őt, ha a barátságba beleegyezel! Ha erre az ajánlatra nemet mondasz, ezzel kikényszeríted belőle, hogy hoznia kell egy döntést. Küldened kell neki egy üzenetet, hogy ha nélküled akarja folytatni, akkor azt egyedül fogja csinálni. Ha úgy dönt, hogy szakít veled, akkor végleg kilépsz az életéből.
 
Ha te igazán vissza szeretnéd őt szerezni, akkor legyél elég bátor és semmi mást ne mondj neki azon kívül, hogy csak párkapcsolatban vagy hajlandó vele maradni, máshogy nem. Ebben a szituációban helyesen kell cselekedned és minden lépésedre oda kell figyelned. Sok hatásos technika létezik, mellyel végül vissza tudod hódítani a barátnődet. De ezek közül egyik sem az, hogy maradjatok barátok…
 
Ha szeretnéd tudni, melyek azok azok a technikák és viselkedési minták, amiket elsajátítva képes leszel a visszahódításra, akkor szükséged lesz erre az ingyenes segítségre:
 
 
 
 
 
 

 

Címkék: barátnő visszaszerzése barátnő visszahódítása csaj visszaszerzése csak barátság szakítás után csak barátság

Most itt vagy, kiéhezve különböző ütős módszerekre. A te helyzeted sajnos tipikus. Elveszítetted a barátnődet és tele szomorúsággal, nem számít mennyire nehéz is, vissza akarod kapni őt. Túl vagy már több cikken is, de hiába. Talán néhány "szakember" tanácsát is kérted, de ugyanott vagy ahol a part szakad. De nem kell aggódnod, nem vagy egyedül. Rengeteg sorstársad van. Én pedig szerencsére itt vagyok és segítek neked ingyen.

Próbáld ki ezt a néhány változtatást és meglátod ex barátnődet nem fogja hidegen hagyni:

Változtasd meg a személyiségedet - azaz, hozd ki jobban önmagadat!

Olyan személyiséged legyen, amely minden nő számára vonzó. De a legfontosabb, hogy ez a karakter, leginkább exednek legyen szimpatikus. Vele voltál egy ideig, így tehát gondolom sejted, mi az, ami igazán bejön neki. Válaszd ki ezeket a legfőbb tulajdonságokat, csiszold őket magadban és várj az alkalomra. Ha viszont nem nagyon van fogalmad arról, mi is az, amire igazán vágyik, hogy mit kéne jobban csinálnod, mint azelőtt, akkor általános tulajdonságokra gondolj és ezeket fejleszd. Például rágyúrhatsz kicsit a humorérzékedre, ez minden nőnek bejön. Illetve növeld a magabiztosságodat, ezt is kiszúrják a nők és tetszik nekik. FONTOS, hogy ezt nem érezheted erőltetettnek, jól kell magad érezned "új bőrödben", mert ha nem tudsz laza maradni és gördülékeny, akkor az ellenkezőjét érheted el!
Szóval változtass a személyiségeden pozitív irányba, legyél kicsit más és minden ok lesz.

Figyelmed összpontosítása - foglalkozz kicsit a visszahódítással, hogy nyugodtabb legyél ezután

Mivel most az a legfontosabb dolog az életedben, hogy őt visszaszerezd, azt javaslom ő legyen most számodra a középpontban. Rá kell fókuszálnod. Egy-két napra vegyél ki szabadságot, vagy dolgozz kevesebbet, mint általában. Barátaidat kérd meg, hogy ne az exedről beszélgessetek, így elkerülheted, hogy folyton kioktassanak és lebeszéljenek téged róla. Munkálkodj egy kicsit azon, hogy hogy fogod a barátnődet visszaszerezni. Az, hogy kicsit komolyabban foglalkozol ezzel a feladattal, elmélkedsz és kigondolsz egy türelemre épülő tervet hidd el, pozitív eredményeket fog hozni.

Tehát, néhány változtatás magadon és a figyelem összpontosítás a célodra elég jó táptalaj az ex barátnőd visszahódításához. Ezeket természetesen NEM KELL konkrétan a volt barátnőd felé kommunikálnod, hagyd, hogy ő vegye észre. Semmi erőlködés ne legyen.

Még több ingyenes, hatékony segítséget itt találsz:

(kattints a linkre!)
 
 
 
 
 

Címkék: barátnő visszaszerzése ex csaj volt barátnő visszahódítása ex barátnő visszahódítása barátnő visszahódítás hogyan hódítsam vissza

Annak érdekében, hogy vissza tudd szerezni barátnődet tudatában kell lenned, hogy tulajdonképpen mit is csinálsz, különben jó eséllyel végleg elveszítheted őt. Jó ha erre odafigyelsz, mert ha ezt én sem vettem volna figyelembe, simán elveszítem a barátnőmet, de szerencsére ez nem így történt. Ha teljesen eltökélted magadat, hogy visszaszerzed őt és újra felébreszted benne a szerelmet, akkor olvass tovább.

Ha most nemrégiben szakítottatok, valószínűleg még mindig nagyon sz@rul vagy. A kedvenc zenéidet nem tudod hallgatni, mert ő rá emlékeztet, pláne ha volt má közös számotok is. A közös helyek, ahová jártatok, most kellemetlen, fájó érzéssel töltenek el. Én is ismerem ezeket az érzéseket, mert sajnos volt alkalmam átélni őket.

Ahhoz, hogy vissza tudd őt szerezni, el kell kerülnöd az alábbi nagyon durva hibát:

Ne randizz más lányokkal!

Ezt be kell tartanod! Nekem a barátaim tanácsolták, hogy randizzak más lányokkal, mert ha féltékennyé teszem az ex barátnőmet, akkor az nagyon hatásos lehet. Néhány "tanácsadó" írását olvasva is megtaláltam ezeket a tanácsokat, hogy barátnőm visszaszerzéséhez ismerkednem kell és mutatkoznom kell más lányokkal. Sőt még olyan tippeket is kaptam, hogy barátnőm barátnőivel randizzak, mert így az exem újra rám fog kattanni!

Na elárulom neked, hogy ez totális képtelenség. Ha ezt megteszed minden esélyt el fogsz veszíteni nála. Ha más lánnyal/lányokkal jársz, azt a maradék kis bizalmát is elveszíted és teljesen elhiteted vele, hogy te túl vagy a kapcsolatotokon.

Ha más lányokkal randizol és valóban vissza akarod szerezni az exedet, akkor ez azokkal a lányokkal szemben is tisztességtelen, akiket fel akarsz használni erre a célodra. Ráadásul, ha az exed sejti, hogy ez részedről egy taktika lenne az ő visszahódítására, akkor még szánalmasabb színben fogsz feltűnni.

Amit megtehetsz annak érdekében, hogy visszakapd őt, az az, hogy ne legyél túl elérhető a számára.Ha kimutatod felé, hogy rá vagy szorulva az ő szeretetére és társaságára az nem vonzó hanem taszító. Az ha csörög a telefonja és mindig te vagy a vonalban illetve állandóan sms-ezel, üzeneteket írsz neki a neten, az úgy néz ki számára, mintha ő lenne a te életed és nem pedig annak egy része. Ez pedig a nő számára érthetően riasztó dolog.

Ha elkötelezted magad komolyan a visszahódítás mellett, akkor szükséged lesz arra, hogy kidolgozz egy cselekvési tervet, amely szerint megteszed a lépéseidet és nem követsz el hibákat.

Kattints ide, hogy hozzájuss a párkapcsolat megoldó titkokhoz:


Címkék: barátnő visszaszerzése barátnő visszahódítása szeretem az exem ex barátnő visszaszerzése hogyan szerezzem vissza a barátnőmet hogyan szerezzem vissza az exem

Most itt vagy elkeseredetten, fájdalommal a szívedben, a szakítás utáni gyötrelmekkel, és azt kérdezed „hogyan hódíthatnám vissza a barátnőmet?”

Tudom, hogy nagyon hiányzik neked és bármit megtennél, hogy újra a karjaidban legyen, de még is arra kérlek, hogy ne hamarkodd el a dolgot, ne menjünk még ennyire előre.

Sokan ott rontják el, hogy fejest ugranak vakon a visszahódításba és az összes lehetséges módon próbálnak kapaszkodni szerelmükbe, aki pedig (teljesen érthetően) menekül ez elől.

Legelőször arra kérlek, hogy higgadj le. Egyszerűen hagyd békén az ex barátnődet egyelőre, és most foglalkozzunk egy kicsit veled.

 

Biztosan feltetted már a kérdést magadnak: „mit rontottam el?” „hol hibáztam?”

Milyen válaszokat kaptál? Nagyon fontos, hogy kiértékeld az erre vonatkozó válaszaidat, elképzeléseidet, mert ezen változtatnod kell, ezt te is belátod.

 

Talán nem foglalkoztál vele eleget? Vagy talán túl sokat foglalkoztál vele? Túl féltékeny voltál? Nem ismerted el a tevékenységeket, amiket ő szeret csinálni? Nem voltál elég férfias? Nem úgy nézett rád a gyerekes viselkedésed miatt? Volt egy hobbid, amit ki nem állhatott? Vagy egy önkárosító szokásod volt, ami neki nem tetszett? Netán megcsaltad őt? stb…

 

Akármi is volt szerinted az ok a szakításra, dolgoznod kell rajta. Azt kérded „miért? minek, ha már úgy sem lehet az enyém?” Na erre az a válaszom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy nem lehettek újból egy pár. De ha nem is akarnád őt visszahódítani és egy új kapcsolatba lépsz, akkor ezeket a viselkedési mintákat az új párkapcsolatodban ismét hozni fogod, amivel újból elronthatod azt!

Tehát önfejlesztésre lesz szükséged. Ezt nem tudod elkerülni. Ez együtt jár a visszahódítási folyamattal, mert hiába szerzed vissza a párodat (ami bizonyos esetekben nem is olyan nehéz), de ha újra összejöttök „jujjj dejjóóóó’”, hoppp és már megint szakítottatok….

 

Ugye te nem ezt akarod?

 

Hát persze, hogy nem… De, hogy ne így legyen, ahhoz tanulnod kell egy kicsit. Pár nagyon egyszerű szabályt kell megismerned, amellyel rögtön megértheted, hogy hogyan működik egy párkapcsolatés hogyan mehet tönkreilletve hogyan lehet a vonzalmi szintet újra megnövelni.

Ha te is kíváncsi vagy rá (és gyanítom igen, mivel most erre van a legnagyobb szükséged), akkor mármost elkezdhetsz gyakorlati dolgokat tanulni és azonnal alkalmazni is őket. Még pontosabban, már ma el tudod kezdeni a barátnő visszaszerzési folyamatot.

 

Itt megtalálod hozzá a pontos útmutatást:

 

Barátnő Visszahódítása Szakítás Után

 

Kattints a linkre és kezdd el mihamarabb a visszahódítást, hogy újra ölelhesd volt kedvesedet!

 

 

 

 

 

Címkék: visszahódítás barátnő visszaszerzése barátnő visszahódítása csaj visszahódítása csaj visszaszerzése szerelmem visszahódítása

Szóval csüggedt vagy és kétségbeesett, mert vissza szeretnéd kapni volt barátnődet. Ez a kétségbeesés azonban nagyon felpörget téged és arra késztet, hogy gyorsan olyan dolgokat tegyél meg, amiket nem igazán kéne. Ezek talán a legjobb dolognak tűnhetnek, amiket tehetsz abban a pillanatban, de valójában minden esélyedet elronthatják, hogy valaha is visszakapd Őt. Olvass tovább, és fedezd fel magad, hogyan csináld a dolgokat úgy, hogy sikeres legyél.

Ha már gondoltál arra, hogy felhívod, és megpróbálod rávenni, hogy jöjjön vissza hozzád, akkor ezt verd is ki a fejedből azonnal! Igen, tudom, vannak dolgok, amiket szeretnél és el kell neki mondani, de higgy nekem, ez a legrosszabb időzítés lenne jelenleg.

A kapcsolatotoknak vége szakadt és exed igazán rossz dolgot társít, ahhoz, hogy ’ti ketten együtt’. Ezek a dolgok okozzák azt a sok fájdalmat és haragot az exedben és benned. Tudnod kell, hogy ebben a közvetlenül a szakítás utáni fázisban nagyon vékony jégen járkálsz ahhoz, hogy  bármiféle kísérletet is tegyél ex barátnőd visszahódítására.

Ha egész nap hívogatod és sms-eseket küldözgetsz neki folyamatosan, akkor semmi mást nem érsz el, csak azt, hogy az agyára mész – Ő nem akar veled beszélni. Hagyd békén egyelőre. Hagy dolgozza fel a dolgokat a saját módján, és hagy puffogjon egy kicsit magában. Ha most hívnád Őt, akkor úgymond „összetűzésbe kerülnél” a gondolataival.

Hidd el visszaszerezheted Őt, ha most tiszteletben tartod, hogy nem akar veled lenni. Szépen rendezi majd az érzelmeit és visszatér a rendes kerékvágásba. Eljön majd az idő, amikor elkezd újra pozitívan gondolkodni rólad, és ez lesz a tökéletes lehetőség, hogy megpróbáld visszahódítani.

Tudni fogod mikor áll készen, hogy beszéljen veled. Egy ponton rá fog jönni, hogy még mindig téged szeret, és valószínűleg egy e-mailt vagy egy sms-t fog küldeni neked. Egy kicsit kényelmetlenül fogja érezni magát, és valamilyenféle megerősítésre lesz szüksége azzal kapcsolatban, hogy te mit érzel iránta.

Amikor meg fogod kapni a levelét vagy sms-ét, ragadd meg a lehetőséget, és mondd el neki azokat a dolgokat, amiket olyan sokáig magadban kellett tartanod. A pozitív üzenetedből rá fog jönni, hogy még mindig szereted őt, és ez arra fogja késztetni Őt, hogy felhívjon téged. Természetesen ha ez megtörténik, vissza fogod kapni volt barátnődet.

AKAROD, HOGY MÉG EGYSZER BELÉD SZERESSEN?

Igen, lehetséges. Visszaszerezheted volt barátnődet attól függetlenül, hogy valaki mással van-e most, vagy sem. Természetesen tudnod kell, hogyan csináld mindezt hatékonyan.

KATTINTS IDE,  ha fel akarod fedezni a leghatékonyabb módszereket, hogy volt barátnődet visszahódítsd az életedbe, és nagyon szerelmed legyen beléd újra!

 

 

 

összetört szív gyógyítása,

férfi visszahódítása