Tehát a szituáció: vissza akarod szerezni a barátnődet, de ő azt akarja, legyetek csupán barátok. Nos, jó jel ez a számodra? Talán azt hiszed, igen, ez egy jó jel, mivel így láthatod őt, beszélhetsz vele, néha elmehetsz vele valahová, és egyszer majd valamikor lehet, hogy újra együtt lesztek.

 
Hogy őszinte legyek, ez számodra mégsem igazán jó jel. Baráttá válni az ex barátnőd szemében, az egyik legjobb esély, hogy elveszítsd őt végleg. Miért is? Mert ha egyszer bekerültél a barát zónába, akkor fel kell adnod minden romantikus kezdeményezést, ami valaha csak volt köztetek. Emellett, semmit nem tehetsz, ha ex barátnőd más pasikkal kezd randizni, mert barátként neked ebbe nincs beleszólásod. Ne feledd a szakítás utáni barátság a legrosszabb lehetőség számodra, ha valaha vissza szeretnéd kapni őt.
 
Ez a barátság nem lenne jó mindkettőtök számára. Részedről, hogyan éreznéd magad, ha volt párod elkezd randizni egy másik sráccal? Idegesítene? Vagy boldoggá tenne? Ne mondd nekem, hogy csak mosolyognál, és a legjobbakat kívánnád neki. Lehetetlen őt úgy visszaszerezned szakítás után, hogy a barátjává válsz.
 
Most nézzük az ex barátnőd szemszögéből. Tegyük fel, hogy találkozol egy másik lánnyal, annak érdekében, hogy féltékennyé tedd őt vagy valami hasonló. Nos, ez nem igazán fog működni, mert melletted már eleget szenvedett, szakított is veled, ez csak egy újabb negatívum lenne a listán és megerősítő erő abban, hogy jól döntött a szakítást illetően, vagy nem is igazán érdekelné. Ő most csak simán a barátod akar lenni és kész. Még az is lehet, hogy megörül (!), hogy végre túltetted magad rajta és minden jót fog kívánni neked és az új barátnődnek. Ha ez a helyzet állna fenn, akkor a visszahódítási kísérletednek befellegzett.
 
Na tehát, mit tegyél ha vissza akarod szerezni a barátnődet szakítás után, de ő csak a barátod akar lenni?
 
Ez annyiból lesz pozitív számodra, hogy még mindig vágyik a társaságodra. A legtöbb esetben az történik, ha a nők szakítanak a barátjukkal, akkor nem akarják őt látni és nem akarnak vele beszélni többé. Így, ha ő a barátod szeretne maradni, az azt jelenti, hogy egyáltalán nem gond számára, ha a közelében vagy, ha nem győzködöd és nem akarod őt mindenáron visszahódítani magadhoz. Számára jó érzés tudni, hogy te még ott vagy a közelben és elérhető vagy. Na ez az érzés nagyszerű és hasznos számodra, mert ennek segítségével fogod őt visszaszerezni :-)
 
Ittjön a nagy kérdés: hogyan csináld az ex visszahódítást, ha csak a barátod akar lenni??
 
A válaszok nagyon egyszerűek erre a kérdésre, viszont nem könnyű ezeket véghezvinni. Ha ő azt mondja neked, hogy legyetek barátok, neked azt KELL mondanod, hogy NEM. Csak mondd el neki, hogy szerinted ez az ajánlat nem jó ötlet. Ne feledd, nem fogod tudni visszaszerezni őt, ha a barátságba beleegyezel! Ha erre az ajánlatra nemet mondasz, ezzel kikényszeríted belőle, hogy hoznia kell egy döntést. Küldened kell neki egy üzenetet, hogy ha nélküled akarja folytatni, akkor azt egyedül fogja csinálni. Ha úgy dönt, hogy szakít veled, akkor végleg kilépsz az életéből.
 
Ha te igazán vissza szeretnéd őt szerezni, akkor legyél elég bátor és semmi mást ne mondj neki azon kívül, hogy csak párkapcsolatban vagy hajlandó vele maradni, máshogy nem. Ebben a szituációban helyesen kell cselekedned és minden lépésedre oda kell figyelned. Sok hatásos technika létezik, mellyel végül vissza tudod hódítani a barátnődet. De ezek közül egyik sem az, hogy maradjatok barátok…
 
Ha szeretnéd tudni, melyek azok azok a technikák és viselkedési minták, amiket elsajátítva képes leszel a visszahódításra, akkor szükséged lesz erre az ingyenes segítségre:
 
 
 
 
 
 

 

Címkék: barátnő visszaszerzése barátnő visszahódítása csaj visszaszerzése csak barátság szakítás után csak barátság

A bejegyzés trackback címe:

https://baratnovisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr424325620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása