Most itt vagy elkeseredetten, fájdalommal a szívedben, a szakítás utáni gyötrelmekkel, és azt kérdezed „hogyan hódíthatnám vissza a barátnőmet?”

Tudom, hogy nagyon hiányzik neked és bármit megtennél, hogy újra a karjaidban legyen, de még is arra kérlek, hogy ne hamarkodd el a dolgot, ne menjünk még ennyire előre.

Sokan ott rontják el, hogy fejest ugranak vakon a visszahódításba és az összes lehetséges módon próbálnak kapaszkodni szerelmükbe, aki pedig (teljesen érthetően) menekül ez elől.

Legelőször arra kérlek, hogy higgadj le. Egyszerűen hagyd békén az ex barátnődet egyelőre, és most foglalkozzunk egy kicsit veled.

 

Biztosan feltetted már a kérdést magadnak: „mit rontottam el?” „hol hibáztam?”

Milyen válaszokat kaptál? Nagyon fontos, hogy kiértékeld az erre vonatkozó válaszaidat, elképzeléseidet, mert ezen változtatnod kell, ezt te is belátod.

 

Talán nem foglalkoztál vele eleget? Vagy talán túl sokat foglalkoztál vele? Túl féltékeny voltál? Nem ismerted el a tevékenységeket, amiket ő szeret csinálni? Nem voltál elég férfias? Nem úgy nézett rád a gyerekes viselkedésed miatt? Volt egy hobbid, amit ki nem állhatott? Vagy egy önkárosító szokásod volt, ami neki nem tetszett? Netán megcsaltad őt? stb…

 

Akármi is volt szerinted az ok a szakításra, dolgoznod kell rajta. Azt kérded „miért? minek, ha már úgy sem lehet az enyém?” Na erre az a válaszom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy nem lehettek újból egy pár. De ha nem is akarnád őt visszahódítani és egy új kapcsolatba lépsz, akkor ezeket a viselkedési mintákat az új párkapcsolatodban ismét hozni fogod, amivel újból elronthatod azt!

Tehát önfejlesztésre lesz szükséged. Ezt nem tudod elkerülni. Ez együtt jár a visszahódítási folyamattal, mert hiába szerzed vissza a párodat (ami bizonyos esetekben nem is olyan nehéz), de ha újra összejöttök „jujjj dejjóóóó’”, hoppp és már megint szakítottatok….

 

Ugye te nem ezt akarod?

 

Hát persze, hogy nem… De, hogy ne így legyen, ahhoz tanulnod kell egy kicsit. Pár nagyon egyszerű szabályt kell megismerned, amellyel rögtön megértheted, hogy hogyan működik egy párkapcsolatés hogyan mehet tönkreilletve hogyan lehet a vonzalmi szintet újra megnövelni.

Ha te is kíváncsi vagy rá (és gyanítom igen, mivel most erre van a legnagyobb szükséged), akkor mármost elkezdhetsz gyakorlati dolgokat tanulni és azonnal alkalmazni is őket. Még pontosabban, már ma el tudod kezdeni a barátnő visszaszerzési folyamatot.

 

Itt megtalálod hozzá a pontos útmutatást:

 

Barátnő Visszahódítása Szakítás Után

 

Kattints a linkre és kezdd el mihamarabb a visszahódítást, hogy újra ölelhesd volt kedvesedet!

 

 

 

 

 

Címkék: visszahódítás barátnő visszaszerzése barátnő visszahódítása csaj visszahódítása csaj visszaszerzése szerelmem visszahódítása

A bejegyzés trackback címe:

https://baratnovisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr733571948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása