Most itt vagy, kiéhezve különböző ütős módszerekre. A te helyzeted sajnos tipikus. Elveszítetted a barátnődet és tele szomorúsággal, nem számít mennyire nehéz is, vissza akarod kapni őt. Túl vagy már több cikken is, de hiába. Talán néhány "szakember" tanácsát is kérted, de ugyanott vagy ahol a part szakad. De nem kell aggódnod, nem vagy egyedül. Rengeteg sorstársad van. Én pedig szerencsére itt vagyok és segítek neked ingyen.

Próbáld ki ezt a néhány változtatást és meglátod ex barátnődet nem fogja hidegen hagyni:

Változtasd meg a személyiségedet - azaz, hozd ki jobban önmagadat!

Olyan személyiséged legyen, amely minden nő számára vonzó. De a legfontosabb, hogy ez a karakter, leginkább exednek legyen szimpatikus. Vele voltál egy ideig, így tehát gondolom sejted, mi az, ami igazán bejön neki. Válaszd ki ezeket a legfőbb tulajdonságokat, csiszold őket magadban és várj az alkalomra. Ha viszont nem nagyon van fogalmad arról, mi is az, amire igazán vágyik, hogy mit kéne jobban csinálnod, mint azelőtt, akkor általános tulajdonságokra gondolj és ezeket fejleszd. Például rágyúrhatsz kicsit a humorérzékedre, ez minden nőnek bejön. Illetve növeld a magabiztosságodat, ezt is kiszúrják a nők és tetszik nekik. FONTOS, hogy ezt nem érezheted erőltetettnek, jól kell magad érezned "új bőrödben", mert ha nem tudsz laza maradni és gördülékeny, akkor az ellenkezőjét érheted el!
Szóval változtass a személyiségeden pozitív irányba, legyél kicsit más és minden ok lesz.

Figyelmed összpontosítása - foglalkozz kicsit a visszahódítással, hogy nyugodtabb legyél ezután

Mivel most az a legfontosabb dolog az életedben, hogy őt visszaszerezd, azt javaslom ő legyen most számodra a középpontban. Rá kell fókuszálnod. Egy-két napra vegyél ki szabadságot, vagy dolgozz kevesebbet, mint általában. Barátaidat kérd meg, hogy ne az exedről beszélgessetek, így elkerülheted, hogy folyton kioktassanak és lebeszéljenek téged róla. Munkálkodj egy kicsit azon, hogy hogy fogod a barátnődet visszaszerezni. Az, hogy kicsit komolyabban foglalkozol ezzel a feladattal, elmélkedsz és kigondolsz egy türelemre épülő tervet hidd el, pozitív eredményeket fog hozni.

Tehát, néhány változtatás magadon és a figyelem összpontosítás a célodra elég jó táptalaj az ex barátnőd visszahódításához. Ezeket természetesen NEM KELL konkrétan a volt barátnőd felé kommunikálnod, hagyd, hogy ő vegye észre. Semmi erőlködés ne legyen.

Még több ingyenes, hatékony segítséget itt találsz:

(kattints a linkre!)
 
 
 
 
 

Címkék: barátnő visszaszerzése ex csaj volt barátnő visszahódítása ex barátnő visszahódítása barátnő visszahódítás hogyan hódítsam vissza

A bejegyzés trackback címe:

https://baratnovisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr274790746
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása