Annak érdekében, hogy vissza tudd szerezni barátnődet tudatában kell lenned, hogy tulajdonképpen mit is csinálsz, különben jó eséllyel végleg elveszítheted őt. Jó ha erre odafigyelsz, mert ha ezt én sem vettem volna figyelembe, simán elveszítem a barátnőmet, de szerencsére ez nem így történt. Ha teljesen eltökélted magadat, hogy visszaszerzed őt és újra felébreszted benne a szerelmet, akkor olvass tovább.

Ha most nemrégiben szakítottatok, valószínűleg még mindig nagyon sz@rul vagy. A kedvenc zenéidet nem tudod hallgatni, mert ő rá emlékeztet, pláne ha volt má közös számotok is. A közös helyek, ahová jártatok, most kellemetlen, fájó érzéssel töltenek el. Én is ismerem ezeket az érzéseket, mert sajnos volt alkalmam átélni őket.

Ahhoz, hogy vissza tudd őt szerezni, el kell kerülnöd az alábbi nagyon durva hibát:

Ne randizz más lányokkal!

Ezt be kell tartanod! Nekem a barátaim tanácsolták, hogy randizzak más lányokkal, mert ha féltékennyé teszem az ex barátnőmet, akkor az nagyon hatásos lehet. Néhány "tanácsadó" írását olvasva is megtaláltam ezeket a tanácsokat, hogy barátnőm visszaszerzéséhez ismerkednem kell és mutatkoznom kell más lányokkal. Sőt még olyan tippeket is kaptam, hogy barátnőm barátnőivel randizzak, mert így az exem újra rám fog kattanni!

Na elárulom neked, hogy ez totális képtelenség. Ha ezt megteszed minden esélyt el fogsz veszíteni nála. Ha más lánnyal/lányokkal jársz, azt a maradék kis bizalmát is elveszíted és teljesen elhiteted vele, hogy te túl vagy a kapcsolatotokon.

Ha más lányokkal randizol és valóban vissza akarod szerezni az exedet, akkor ez azokkal a lányokkal szemben is tisztességtelen, akiket fel akarsz használni erre a célodra. Ráadásul, ha az exed sejti, hogy ez részedről egy taktika lenne az ő visszahódítására, akkor még szánalmasabb színben fogsz feltűnni.

Amit megtehetsz annak érdekében, hogy visszakapd őt, az az, hogy ne legyél túl elérhető a számára.Ha kimutatod felé, hogy rá vagy szorulva az ő szeretetére és társaságára az nem vonzó hanem taszító. Az ha csörög a telefonja és mindig te vagy a vonalban illetve állandóan sms-ezel, üzeneteket írsz neki a neten, az úgy néz ki számára, mintha ő lenne a te életed és nem pedig annak egy része. Ez pedig a nő számára érthetően riasztó dolog.

Ha elkötelezted magad komolyan a visszahódítás mellett, akkor szükséged lesz arra, hogy kidolgozz egy cselekvési tervet, amely szerint megteszed a lépéseidet és nem követsz el hibákat.

Kattints ide, hogy hozzájuss a párkapcsolat megoldó titkokhoz:


Címkék: barátnő visszaszerzése barátnő visszahódítása szeretem az exem ex barátnő visszaszerzése hogyan szerezzem vissza a barátnőmet hogyan szerezzem vissza az exem

A bejegyzés trackback címe:

https://baratnovisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr294790730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása