Szóval csüggedt vagy és kétségbeesett, mert vissza szeretnéd kapni volt barátnődet. Ez a kétségbeesés azonban nagyon felpörget téged és arra késztet, hogy gyorsan olyan dolgokat tegyél meg, amiket nem igazán kéne. Ezek talán a legjobb dolognak tűnhetnek, amiket tehetsz abban a pillanatban, de valójában minden esélyedet elronthatják, hogy valaha is visszakapd Őt. Olvass tovább, és fedezd fel magad, hogyan csináld a dolgokat úgy, hogy sikeres legyél.

Ha már gondoltál arra, hogy felhívod, és megpróbálod rávenni, hogy jöjjön vissza hozzád, akkor ezt verd is ki a fejedből azonnal! Igen, tudom, vannak dolgok, amiket szeretnél és el kell neki mondani, de higgy nekem, ez a legrosszabb időzítés lenne jelenleg.

A kapcsolatotoknak vége szakadt és exed igazán rossz dolgot társít, ahhoz, hogy ’ti ketten együtt’. Ezek a dolgok okozzák azt a sok fájdalmat és haragot az exedben és benned. Tudnod kell, hogy ebben a közvetlenül a szakítás utáni fázisban nagyon vékony jégen járkálsz ahhoz, hogy  bármiféle kísérletet is tegyél ex barátnőd visszahódítására.

Ha egész nap hívogatod és sms-eseket küldözgetsz neki folyamatosan, akkor semmi mást nem érsz el, csak azt, hogy az agyára mész – Ő nem akar veled beszélni. Hagyd békén egyelőre. Hagy dolgozza fel a dolgokat a saját módján, és hagy puffogjon egy kicsit magában. Ha most hívnád Őt, akkor úgymond „összetűzésbe kerülnél” a gondolataival.

Hidd el visszaszerezheted Őt, ha most tiszteletben tartod, hogy nem akar veled lenni. Szépen rendezi majd az érzelmeit és visszatér a rendes kerékvágásba. Eljön majd az idő, amikor elkezd újra pozitívan gondolkodni rólad, és ez lesz a tökéletes lehetőség, hogy megpróbáld visszahódítani.

Tudni fogod mikor áll készen, hogy beszéljen veled. Egy ponton rá fog jönni, hogy még mindig téged szeret, és valószínűleg egy e-mailt vagy egy sms-t fog küldeni neked. Egy kicsit kényelmetlenül fogja érezni magát, és valamilyenféle megerősítésre lesz szüksége azzal kapcsolatban, hogy te mit érzel iránta.

Amikor meg fogod kapni a levelét vagy sms-ét, ragadd meg a lehetőséget, és mondd el neki azokat a dolgokat, amiket olyan sokáig magadban kellett tartanod. A pozitív üzenetedből rá fog jönni, hogy még mindig szereted őt, és ez arra fogja késztetni Őt, hogy felhívjon téged. Természetesen ha ez megtörténik, vissza fogod kapni volt barátnődet.

AKAROD, HOGY MÉG EGYSZER BELÉD SZERESSEN?

Igen, lehetséges. Visszaszerezheted volt barátnődet attól függetlenül, hogy valaki mással van-e most, vagy sem. Természetesen tudnod kell, hogyan csináld mindezt hatékonyan.

KATTINTS IDE,  ha fel akarod fedezni a leghatékonyabb módszereket, hogy volt barátnődet visszahódítsd az életedbe, és nagyon szerelmed legyen beléd újra!

 

 

 

összetört szív gyógyítása,

férfi visszahódítása

A bejegyzés trackback címe:

https://baratnovisszahoditasa.blog.hu/api/trackback/id/tr102717761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása